Alles dat met fietsen te maken heeft, maar dan ALLEEN voor vrouwen!

Of je nu houdt van mountainbiken, je het liefst te stadsfiets pakt, de racefiets pakt of juist graag met je e-bike op pad gaat, dan is The Ladies Event iets voor jou. Dit evenement is speciaal bedoeld voor vrouwen. Wil je meer weten over het ideale zadel voor jou? Wil je eens uitproberen hoe het is om de nieuwste e-bike uit te proberen of ben je benieuwd wat professionele wielrensters eten voor een training of wedstrijd? Kom dan naar The Ladies Event! Een gezellig vriendinnenweekend in Zuid-Limburg. Drie dagen vol inspanning en ontspanning. 

Ben jij erbij?

Vanaf 10 mei is het mogelijk om in te schrijven voor ons mooie evenement. We snappen dat je ook niet kunt wachten, maar we vragen je nog even geduld te hebben

00
:
00
:
00
:
00
Advies voor jouw fiets

Advies

Tips & Tricks

Wat eten profs voor hun training of wedstrijd? Welk zadel is voor mij het best? Wat kan ik doen om een doof gevoel in mijn voeten of handen te voorkomen? Met al deze vragen kun je bij onze experts terecht. 

Workshops & Masterclasses

Een kijkje bij de profs

Wil je op pad met de profs? Een lezing van experts? Alle tips die je gekregen hebt tijdens het weekend in de praktijk brengen onder begeleiding? Daarvoor bieden we workshops en masterclasses aan.

Toertocht

Zelf op de fiets stappen

Zit jij liever op een mountainbike, racefiets, stadsfiets of toch het liefst op een elektrische fiets? Iedereen is welkom, voor elke fiets hebben we mooie routes uitgezet. 

Ontspanning

Na inspanning komt ontspanning

Ook voor ontspanning wordt gezorgd, geniet van een feestje na afloop, of geniet van één van de relax arrangementen bij één van onze partners.

Vrijdag, zaterdag en zondag; een (vriendinnen)weekend vol fietsplezier!

Op 12, 13 en 14 augustus 2022 vindt de eerste editie plaats van hét vrouwen evenement van Zuid- Limburg; The Ladies Event! Een event voor álle vrouwen (ja, dus ook voor jou!); de fietsende én de nog niet fietsende vrouw. Dit weekend is limitless! Een weekend bourgondisch genieten óp de fiets en naast de fiets. Ga op zaterdag met jouw vriendinnen, moeder, dochter gezellig een dagje fietsen en eindig jullie tocht met een knallende feestavond.

Programma
Vrijdag 12 augustus 2022
 Afhalen startbewijs
 Festiviteiten; met een DJ , verschillende foodtrucks, lifestyle, alles omtrent fietsen en nog veel meer

Zaterdag 13 augustus 2022
 The Ladies Event Toertocht; voor álle vrouwen! Voor de pro’s, cappucino rijders of voor de dames die gewoon eens willen ervaren hoe het is om een dagje te fietsen (gezellig met vriendinnen bijvoorbeeld). Op elke fiets ben je welkom; Race fiets, MTB, E-Bike, E-MTB, gravel, tandem... het maakt allemaal niet uit. De routes gaan over prachtige Limburgse wegen door de meest prachtige landschappen.
 Na de toertocht staat een gezellige feestavond op jou te wachten. Dik verdiend dachten wij zo, na een dagje in het zadel.

Locatie

Het epicentrum van het evenement is het Shimano Experience Center in Valkenburg. 

De Leeuwhof 2
6301 KZ Valkenburg

Mogelijk gemaakt door

De mooiste wielerlocatie in Valkenburg

Shimano Experience Center

Het is een plek waar we iedereen in aanraking willen laten komen met de wieler en hengelsport. Of je nu beginnend of gevorderd fietser of visser bent, meer wilt weten over materialen, een nieuwe outfit nodig hebt of gezellig een kop koffie wil drinken in onze coffeecorner... het kan allemaal!

Uw evenement in goede handen

The PEPr Company BV

Het team van PEPr kan bouwen op jarenlange ervaring in het organiseren van kleine, regionale tot grootschalige evenementen met mondiale uitstraling.