Essential Movements

Essential Movements biedt hiervoor diverse methodes en therapieën zoals Yoga, Meditatie, Ademtraining, Massage, Mindfulness, Wim Hof methode, maar ook individuele coaching en therapie. Alle aspecten van je gezondheid en welzijn komen aan bod, je bent meer dan welkom om dit zelf te komen ervaren tijdens het Ladies Event.

Praktische informatie wellnessdag Thermae 2000 

Tijd: Afhankelijk van activiteit
Locatie: Essential Movements
Prijs: Afhankelijk van activiteit

Meer info vindt je hier.

Let op: deze activiteiten zijn enkel te boeken met een deelname aan de toertocht op zaterdag!

Boek activiteiten

Verschillende activiteiten

Meditatie 10:00-10:30 uur€7,50
Meditatie verwijst naar een een wijd spectrum van geestelijke oefeningen. Binnen Essential Movements wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten meditatietechnieken, zodat je zelf kunt ervaren welke vorm het best bij jou past, niet als een vaste vorm maar een vorm die het best past op het moment dat je mediteert.
Meer info vindt je hier.
Klankschalenmeditatie 10:30-11:00 uur€7,50
Klankschaal meditatie is een vorm van mediteren waar je door middel van klank en trillingen gaat mediteren. Dit heeft een harmoniserende en zuiverende werking. Het idee is dat de lichaamseigen trilling en -frequentie hersteld worden zodat je opnieuw balans vindt. Dit heeft een positieve invloed op zowel lichaam als geest.
Meer info vindt je hier.
Ademhaling 11:00-12:00 uur€12,50
De ademhaling is onze essentiële energie, in de Oosterse geneeskunde wordt zij ook wel de bron-energie genoemd. Immers, het is het eerste dat we doen als we geboren worden en het laatste wat we doen als we sterven.
Meer info vindt je hier.
Mindful bewegen 12:00-13:00 uur€12,50

Door Mindful te bewegen, ervaar je hoe het is om bewust te zijn van je lichamelijke sensaties, je ademhaling, je gedachten en aanwezig te zijn in het huidige moment. Je laat je niet leiden door het doel dat je wilt bereiken, maar concentreert je volledig op het bewegen zelf. En daarnaast het is natuurlijk ontzettend fijn en gezellig om met anderen te sporten.
Meer info vindt je hier.

Lezing Feng Shui 12:00-13:00 uur€12,50

Feng Shui is een hele oude Oosters wijsheid, gebaseerd op tal van principes die worden toegepast om de samenhang tussen de mens en zijn woonomgeving te duiden. Om zo meer harmonie, comfort en balans te kunnen creëren in het leven. Door je hiervan bewust te worden kun je gaan ontdekken dat je huis niet enkel een stel muren met een dak is, maar kun je het gaan zien als een natuurlijk organisme dat jou weerspiegelt en in het gunstigste geval jou dient! Jouw huis heeft je wat te vertellen.
Meer info vindt je hier.

Yoga/Do-in 09:00-10:00 uur€12,50
Door het beoefenen van yoga ontstaat er meer rust in hoofd en lijf. Op een ontspannen, ongedwongen manier leer je ontdekken wat jouw lijf je te vertellen heeft. Hier kun je nieuwe manieren ontdekken die je zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel sterker maken en hen laten stralen. Je wordt veerkrachtiger waardoor je de dagdagelijkse dingen beter aankunt.
Meer info vindt je hier.
Terug

© The Ladies Event 2022